Livro Classic Indian Cooking – Sahni, Julie – ISBN: 0688037216

Livro Classic Indian Cooking – Sahni, Julie – ISBN: 0688037216

Você já leu o livro Classic Indian Cooking? Deixe seu comentário:

Conheça o livro e compre online. Livro Classic Indian Cooking – Sahni, Julie – ISBN: 0688037216.

This extraordinary cookbook, ‘Classic Indian Cooking’, amounts to a complete course in Indian cuisine. Elucidated by over 100 line drawings, it systematically introduces the properties of all the basic spices and special ingredients of Indian food, then explains the techniques employed in using them, always with the help of comparisons to familiar Western methods. It is immediately obvious that Indian food is rich and varied, yet not difficult to prepare. The cooking principles are basic and wellknown. The utensils needed are few and simple. Every recipe has been especially designed for the American kitchen – practically all the ingredients can be found in any American supermarket and there are scores of time-saving shortcuts with the food processor and handy directions for ahead-of-time preparation. Following a lively and absorbing introduction to the history of India’s classic Moghul cuisine, Julie guides the cook through the individual components that make up an Indian meal. She begins with delicious appetizers like Crab Malabar and Hyderabad lime soup; continues through main courses, both nonvegetarian and vegetarian (this book is a treasure trove for the non-meat eater); goes on to all the side dishes and traditional accompaniments, from spinach raita and lentils with garlic butter to saffron pilaf and whole wheat flaky bread; and ends with the glorious desserts, like Ras Malai, sweetmeats, and beverages. Clear, illustrated, step-by-step instructions accompany the cook through every stage, even for making the manywondrous Indian breads, both by hand and with the food processor. And at the end of each recipe are balanced serving suggestions for every kind of meal, Among the many special features are ideas for appropriate wines, a useful spice chart, a complete glossary (which might also come in handy when ordering in Indian restaurants), and a mailorder shopping guide that will make Indian spices accessible anywhere.

  • Origem:  IMPORTADO
  • Editora:  WILLIAM MORROW
  • Idioma:  INGLÊS
  • Edição:  1
  • Ano:  1997
  • País de Produção: United States
  • Código de Barras:  9780688037215
  • ISBN:  0688037216
  • Encadernação:  BROCHURA
  • Complemento:  NENHUM

ISBN: 0688037216

+ Culinaria

Livro Minha Mae Fazia – Holanda, Ana – ISBN: 8568696503
Livro Minha Mae Fazia – Holanda, Ana – ISBN: 8568696503
Livro Pao Quente – Rodriguez, Jessamyn Waldman – ISBN: 8592754046
Livro Pao Quente – Rodriguez, Jessamyn Waldman – ISBN: 8592754046
Livro Biscoito Ou Bolacha? – Bonometti, Lu – ISBN: 857881424X
Livro Biscoito Ou Bolacha? – Bonometti, Lu – ISBN: 857881424X
Livro A Cozinha De Leonardo Young – Young, Leonardo – ISBN: 8582464592
Livro A Cozinha De Leonardo Young – Young, Leonardo – ISBN: 8582464592

+ Aeromobil

Livro 101 filmes para quem ama moda é ótimo para quem ama cinema e estilo
Livro 101 filmes para quem ama moda é ótimo para quem ama cinema e estilo
A Ameaça do Barão Macaco traz emoção aos quadrinhos nacionais
A Ameaça do Barão Macaco traz emoção aos quadrinhos nacionais
Novo livro traz Clarice Lispector como heroína real
Novo livro traz Clarice Lispector como heroína real
O banheiro é um ótimo lugar para ler seus livros, entenda por quê
O banheiro é um ótimo lugar para ler seus livros, entenda por quê

10 motivos para começar a ler livros digitais hoje mesmo
10 motivos para começar a ler livros digitais hoje mesmo
80 anos de Luis Fernando Verissimo
80 anos de Luis Fernando Verissimo
Confira a lista de livros obrigatórios para Fuvest 2016, 2017, 2018 e 2019
Confira a lista de livros obrigatórios para Fuvest 2016, 2017, 2018 e 2019
Confira como foi o teste de Daniel Radcliffe para o papel de Harry Potter
Confira como foi o teste de Daniel Radcliffe para o papel de Harry Potter
Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,