Livro Food Selection And Preparation – Conforti, Frank – ISBN: 081381488X

Livro Food Selection And Preparation – Conforti, Frank – ISBN: 081381488X

Você já leu o livro Food Selection And Preparation? Deixe seu comentário:

Comprar Livros online é fácil e confiável, aproveite e compre o livro Food Selection And Preparation – Conforti, Frank – ISBN: 081381488X.

Knowledge, skill, and art are the three words to remember when working with foods. They are also the focus of the second edition of Food Selection and Preparation: A Laboratory Manual, which guides students through the fundamentals and basic principles of food preparation, from the recipe to the table, from the raw ingredients to the final product. This manual equips students with a working knowledge of the nature of ingredients and how they function in particular foods. A wide range of exercises–addressing topics from food preservation to frozen desserts, measuring techniques to fats and emulsions, fruit selection to egg cookery, breads and pastry to meat and poultry–guide students through standard recipes, with clear and complete directions for handling ingredients and cooking foods. Throughout, vocabularies introduce technical words essential to understanding food products and preparation. Questions to test students’ knowledge follow each exercise. The text also includes discussion of laboratory procedures, sanitation in the kitchen, emergency substitutions, identification of meat cuts, the safe storage of food, and the care and cleaning of small appliances. New to this edition are over 50 additional recipes, which reflect the many tastes that influence today´s palate. All recipes have been reviewed and updated to ensure healthful and nutritious food preparation, as well as product quality and performance. Students and instructors alike will find the new and improved recipes and updated nutritional and food facts of Food Selection and Preparation, Second Edition a truly satisfying full course.

  • Origem:  IMPORTADO
  • Editora:  JOHN WILEY PROFESSIO
  • Idioma:  INGLÊS
  • Ano de Edição: 2008
  • Ano:  2008
  • País de Produção: United States
  • Código de Barras:  9780813814889
  • ISBN:  081381488X
  • Encadernação:  BROCHURA
  • Complemento:  NENHUM
  • Nº de Páginas:  248

ISBN: 081381488X

+ Medicina e Saúde

Livro O Segredo Esta Nos Telomeros – Epel, Elissa – ISBN: 8542209974
Livro O Segredo Esta Nos Telomeros – Epel, Elissa – ISBN: 8542209974
Livro Manual Pratico Do Corpo Sutil – Dale, Cyndi – ISBN: 8531613922
Livro Manual Pratico Do Corpo Sutil – Dale, Cyndi – ISBN: 8531613922
Livro Cancer Do Reto – ISBN: 8538807757
Livro Cancer Do Reto – ISBN: 8538807757
Livro Tratado De Anestesiologia – Saesp (2 Volumes) – ISBN: 8538807722
Livro Tratado De Anestesiologia – Saesp (2 Volumes) – ISBN: 8538807722

+ Aeromobil

Conheça o açougueiro apaixonado por livros que muda a vida das pessoas com gesto simples
Conheça o açougueiro apaixonado por livros que muda a vida das pessoas com gesto simples
Conheça Kéfera Buchmann, uma vlogueira que escreveu um livro incrível: Muito Mais Que Cinco Minutos
Conheça Kéfera Buchmann, uma vlogueira que escreveu um livro incrível: Muito Mais Que Cinco Minutos
Você ouve vozes quando está lendo? Saiba que não é o único
Você ouve vozes quando está lendo? Saiba que não é o único
É Fada: o filme da Kefera baseado no livro “Uma Fada Veio Me Visitar”
É Fada: o filme da Kefera baseado no livro “Uma Fada Veio Me Visitar”

Livro Princípios de Economia ganha nova edição pela Cengage Learning
Livro Princípios de Economia ganha nova edição pela Cengage Learning
Feira Nacional do Livro de Ribeirão Preto 2016 conta com escritores premiados
Feira Nacional do Livro de Ribeirão Preto 2016 conta com escritores premiados
A Livraria do Futuro: Convenção Nacional de Livrarias 2016 acontece em agosto
A Livraria do Futuro: Convenção Nacional de Livrarias 2016 acontece em agosto
Conheça a biblioteca científica gratuita da Unesco
Conheça a biblioteca científica gratuita da Unesco
Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,